Ge en kolstålspanna till gjutjärnets obsessiva i ditt liv

Markera våra ord: Denna kolstålskål gör att någon i ditt liv är väldigt glad. I synnerhet kommer det att göra den person i ditt liv som älskar sitt gjutjärn väldigt väldigt glad. Du vet, den som har tre olika storlekar och som håller sin standard 9 “på spisen eftersom de når upp till det så ofta. Den som aldrig slutar prata om hur de äntligen hittade den perfekta saken att skrubba den med, så finns det verkligen ingen ursäkt för att inte laga allt i den. Se, den här panen har en liknande look och funktion till ett gjutjärn, men det är byggt annorlunda vilket gör att det vågar vi säga-ännu bättre. Förälskare älskar det; vi älskar det. Här är varför personen på mottagaränden av denna gåva också.

Kan stå för värmen
En kolstålspanna blir rippad varm super snabb och bibehåller värmen jämnt, precis vad du behöver för att få den krispiga skorpan på utsidan av din smashburger eller den guldbruna utsidan av en perfekt kokta pannkakor. Och precis som ett gjutjärn kan du hålla det direkt i en vedeldad eld eller ovanpå din grill.

krispiga fried egg beauty
Foto av Ted Cavanaugh

Titta bara på de kanterna som blir krispiga

Jämn segling
Den här killen kommer nonstick, så du behöver inte oroa dig för att krydda den. När du får det här kan du steka upp ägg med all den lätthet i världen.

Light Lift
Gjutjärn är tunga. Beroende på din överkroppsstyrka kan de bli besvärliga att laga mat med när du drar en grillad kyckling ur ugnen. Kolstålsgallret är tunnare och därför lättare. Det har också mycket lägre sidor, vilket är bra för att använda din spatel där och få under, säg, quesadillas eller fiskfiléer.

Köp det: Lodge Carbon Steel Round Griddle (11-tums), $ 47,12 på Amazon

Relaterade: Hur man bryr sig för den fina kolstålpanelen du köpt

Behöver du fler presentidéer? Kolla in dessa 4 vackra knivar som gör stora gåvor