Claire Saffitz “Gourmet Makes” -serien inspirerar en hel del fläktartiklar

Claire är ett levande andningsväsen. Hon är en fenomenal bakare. En löpare. En olympisk entusiast. Men till hennes fans Smaklig måltid videoserie “Gourmet Makes”, där äldre matredaktör Claire Saffitz återskapar klassiska skräpmatar (Twinkies, Gushers, Oreos) -som hon är värd för djup, lojal tillbedjan. Ärligt talade vi alla till Claire redan (denna äppeltärta med äpplen är en anledning bland hundratals), men YouTube-serien gick viral och vi insåg att vi inte visade det nästan tillräckligt.

Här är några senaste fan art bidrag inspirerade av Claire och henne ikoniska grå streak, hennes ångest och triumf i stunder av kulinarisk travail, hennes eviga vänskap med Test Kitchen manager Brad Leone.

claire saffitz illustration drawn hungry
Illustration av Jordan Johnson

Artist Jordan Johnson spenderade en nattbingeing “Gourmet Makes” och “en glödlampa gick bort-jag visste att jag var tvungen att dra Claire”, sa hon till mig. “Efter att ha klibbat Claire i hennes strävan att göra Twinkies, när hon bakar bricka efter bricka med mellanmålskakor med varje verktyg och teknik som hon vet är det så fantastiskt när hon träffar spiken på huvudet och det finns faktiska gourmet Twinkies som sitter där på bänken.”

claire-illustration-ian-worthington
Illustration av Ian Worthington

Artist Ian Worthington “var inspirerad av Claires ikoniska gråstrålade hår!” Han sa av sin skiss ovanför. “Det är så coolt och fantastiskt utseende, jag föreställer mig att illustratörer tycker att det är väldigt roligt. Jag är också bara en stor fan av serien och ville rita något till hyllning. “(FYI, han skissade också Brad Leone av” It’s Alive! “Testar kokkonst).

claire seiji illo 1
Illustration av Seiji Ige

Artist Seiji Ige tog också sin penna till både Claire och Brad i denna skissbok på Instagram. “Efter att ha träffat konstnärsblocket ser jag vanligtvis att jag tittar på fler nya saker som jag hade menat att titta på – Claires videor var det där.” Han berättade för mig. “Jag har också en riktigt koppling till hennes stunder av stress och salighet som försöker få hennes rekreation av snacks precis rätt.”

Några till:

En fan komponerade varje Claire-Brad-ögonblick i denna 13 minuters video och skrev: “Jag skapade detta för mänsklighetens bästa. Gör det inte konstigt eftersom två personer är vänner. Ta hand om det här och behåll det rent. “Tack för det här Sid Sid:

Dyk sedan in i Gourmet Makes:

Pastry Chef försöker göra Gourmet Oreos