4 Ствари које ове изванредне месаре могу научити о куповини меса

Ерика Накамура и Јоцелин Гуест Белог злата у Менхетну знају свој пут око животиње. Они су две звезде у таласу нових школских месара које се отварају широм земље. Знаш, врста у којој месо долази са оближње фарме, где користе сваки појединачни део, а месари иза шалтера ће причати с вама заувек о томе које су то косе, како их припремити и позивате да пробате чудно ствар за коју никада раније ниси чуо. Ево четири најкориснија упутства о томе како се кретати кроз вашу локалну продавницу. За више, послушајте ову недељну епизоду БА Фоодцаста.

  1. Постоје питања која треба размотрити пре него што стигнете до бројача. Ако не знате 100% шта купујете, бар помислите на одговоре на ова питања. Боне ин ор оут? Масно или витак? Колико људи храните? Како желите да га кувате? Да ли имате рецепт са којим већ радите?

  2. Ових дана има “нових резова” који су брендирани са различитим именима – Денверовим стејком, Лас Вегас стрипом. У Лос Анђелесу људи су заиста три-врх. У Њујорку су на одређеним мјестима мало раздвојили три-врх и назвали га Невпортовим стеаком. Дакле, ако нисте упознати са нечим, само питајте! Онда се упознајте са овим јефтинијим резовима меса које ваш месар стварно жели да наручите.

  3. Зрно храњена није увек све лоше. Јоцелин и Ерика завршавају своју стоку на зрну (ако желе да је једу!) Која се узгаја на фарми, након што већину свог живота напајају на трави. Окреће укус и обогаћује говедину са довољно масти.

  4. Не купујте само месо. Да, већина месара има више могућности да понуди – остале производе засноване на месу, као што су маст и остале животињске масти, акција, свеже јаја, паштета, чак и свеће.

Послушајте најновију епизоду БА Фоодцаст-а за више о месу, плус оно што Накамура и Гост раде у Вхите Голд-у, њиховој новој месници и ресторану са рестораном у Њујорку Април Блоомфиелд (сендвичи за кућне кафане, било ко?).