БонАппетит.цом сада има радне коментаре и оцене!

Још у августу, можда се сећате, преселили смо комплетан апарат БонАппетит.цом на потпуно нову платформу: чистији дизајн! веће фотографије! модерна функционалност! А како се сећате, потез је био мало … камен. Неке нове функције нису радиле на начин на који су требали; други уопште нису радили.

Међу њима било је коментари– на неки начин, ћивотна мрежа интернета. Мислим, која је веб локација ако није место за људе да се окупљају, читају приче и приповједају ауторе тих прича колико они апсолутно лоатхе волите оно што су написали? Па, протеклих неколико месеци, наш је био мрачна веб страница, без виталног учешћа вама, нашим драгим читаоцима. Наравно, одвео си на Фацебоок и Твиттер и чак иако ми једва верујемо у то, Гоогле+ ће нам рећи шта мислиш, али знаш шта? Није исто што и ваше речи и мисли овде на нашој сопственој локацији.

Па, данас смо срећни што можемо да објавимо да се коментари поново враћају! И не само да се вратимо већ боље него икада – то јест, наш нови систем за коментаре омогућава не само ваше речи, већ и ваше фотографије. Јеси ли управо припремио печење свињског сокова из нашег октобарског наслова? Па, сада нам можете рећи како се испоставило – и показати нам слику. Једноставно кликните на икону мале слике на доњем левом углу оквира за коментаре, а можете и отпремити слику са своје радне површине или повезати се на слику из услуга као што су Фацебоок и Инстаграм. У школи моје кћерке, верујем да они називају ово као Схов анд Телл. Од вртића до Интернета, тако се ствари раде ових дана.

Али, како воле да кажу на ТВ-у, то није све! Такође смо укључили рејтинге, тако да можете пуштати нама и свету да знамо колико сте волели то тестенину са Цхоризо и Цхицкпеас или Јулиа’с Бест Банана Бреад. Опет, супер-једноставно: Идите на страницу са рецептима. Кликните на категорију звијезда мислите да је јело заслужено. Боом! Ваше мишљење је одмах додато на рачун.

У реду, довољно наших коментара о коментарима: Идите на БонАппетит.цом и реците нам шта мислите о ономе што радимо! Ми слушамо и жудимо да чујемо шта имате да кажете.