Гледајте Дејвида Чанга направите “једно од најглупљих јела” икада на његовом Нетфлик Схову

Давид Цханг је у реду направити “стварно ружну храну”. На својој новој Нетфликовој доку-серији Угли Делициоус (прећиће у потпуности 23. фебруара), он се отворено фокусира на стварање занимљивих укуса – не направљених за Инстаграм јела. Серија осам емисија истражује како различити људи чине и једу ствари попут пице, роштиља, пржене пилетине и тацоса, али се не ослања на бесплатне снимке прекрасне хране. Уместо тога, Чанг доводи куваре да причају приче о својим омиљеним јелима, без обзира колико су “ружни”, укључујући април Блоомфиелд, Скуирл Јессица Кослов, Массимо Боттура и Волфганг Пуцк. Такође се бави разним градовима са комичарима као што су Јимми Киммел, Али Вонг и Ницк Кролл да виде храну кроз очи.

У ексклузивном снимку из серије “трећа епизода” Кућна кувања, “Чанг дијели значење иза имена емисије. “Кување на кућну адресу, или [шта] зовем” ружна укусна “храна, сада постаје храна коју желим направити иу ресторану. Постоји начин да се извуче више од једне. “Он назива зачињено јело од трске” једно од најружнијих јела које сам икада направио “у снимку изнад. То је доњи материјал испуњен “сељачким јелима кромпира, паприка и рибе”. Не постоје укусни гарнитуре – то је у основи гомилица паприка са рибом на врху, послужено у посуду у којем је куван. Чанг никада није био стидљив у погледу мешања кухиње у његовим ресторанима – у овом случају, у португалском, корејском и сецхуанском стилу. “Ако покушате да поштујете ове културе, можете схватити како их спојити заједно без икаквог гадања”, објашњава он.

давид chang ugly delicious cod
Захваљујући Нетфлик-у

Ово је Чангова верзија “ружних укусних”: пикантна шаргарепа, кува са слатким кромпиром и резанци мунг беан.

Поента је Угли Делициоус је показати како различити људи “користе храну као средство за разбијање културних баријера, рјешавање заблуда и откривање заједничких искустава”. Епизод “Кућно кување” је најизгледнији од тога, показујући да је Цханг Галби (Корејска кратка ребра) са својом мајком на Дан захвалности. Шећери о томе како различити кухари преведу ресторан који кува у своје домове је интригантан – шеф Рене Редзепи и његова супруга, шеф Надине Леви Редзепи бацају вечеру за Чанга и његову супругу, Грејс, што ривала све што би могла добити Нома. Иако Чанг може игривично назвати ову храну “ружно”, приче се лепо говоре. Ако намеравате да искористите серију, можда ћете ставити неке од Момофукуових босамских шампињона у пећницу пре него што пређете у прву епизоду … и направите неке резервне грицкалице. Нема шансе да прођете кроз 10 минута, а да не будете гладни нешто– Да ли је то ружно укусно или не.

Стреам Угли Делициоус на Нетфлику почев од 23. фебруара.

Сазнајте више о Империји Давидовог Момофукуа:

Момофуку Инц .: најважнији ресторан у Америци управо сада