Моет & Цхандон’с Ице Империал

Време је било да се срамите у глави – у одређеној компанији, у сваком случају – ако сте признали да сте крушили ледену коцу у ваше недовољно хладно-довољно пиво или вино на вруће летње вече (Ланцерс, било ко?) Али са свима од градоначелника Блоомберга до властитог главног уредника БА који пуца на лед – а да не спомињем читаву збрку прилично свега – било је само питање времена прије него што је чак и Шампањац ушао у тренд.

Уђите у Моет & Цхандон’с Ице Империал, шампањац који је заправо намијењен за сервирање на стенама. Мешавина грожђа Пинот Ноир, Пинот Меуниер и Цхардоннаи је благо слатка и сјајнија од класичног М & Ц Империал и опушта се у светлу, врло питка стакла док се ваш лед топи. Можемо да видимо да покваримо ову базену – и зато што овај мехурић није превише драгоцен, нећемо имати прљавог изгледа када бацамо неку свежу минту или воће у нашу флауту.

Пакет “Ице Пацк” од две бочице, шест “пехара” и кантица за лед ће вам покренути цоол $ 150. Онда опет, натезање у Мајами Бичу који ће пити ово нису они који би питали о цени, па је то и то.

Моет & Цхандон на леду? То је лепо. Али то је клизав нагиб од овог до нашег омиљеног љетног пића, Мерл-ите: Мерлот и Сприте на леду.

Ускоро долазите до забаве у близини.