Ова гигантска водена боца чува ствари (вино) хладна сатима

Најважније плаже: књигу која ће се користити као јастук док се напијем, пешкир на ногама, бејзбол капа за држање очију покривених док дремају, сунчеве боје и ову гигантску бочицу од 60 грама. Кантине за пеглање су попут Иетиовог дизајна спужвастог читача, рођака који је инсаграм. И због тога желите један (или вишеструко): Имају овај угаони облик, што доводи људе да окрену главу у канцеларијски ходник и кажу: “Хеј, шта је То? “Посао за боје је елегантан (или се одлучите за мудрости црне боје) и материјалне лаке тежине, тако да не воли да носи уџбеник у торби. Троструко изоловано тело од нехрђајућег челика држи ствари (вода, вино. … друге ствари), хладно за ХОУРС (25 сати ако се хладно, 12 ако су вруће). Они долазе у бојама које сам видио на желе сандале и само траже своју оданост у замјену и као 20 до 50 долара из новчаника . Договор!

Модел од 60 унца је кловно огроман, већи од моје мачке, али исто тако хладан. Велика величина, ипак, значи да је савршена за плажу, где можда немате могућност да га попуните. Напунио сам је леденом водом и оставио га сатима на мојој ручници на директном сунцу – још увек хладан. Зато што је кантина толико огромна, можете се одлучити да унесете чаше и подијелите с пријатељима, или пијете директно из флаша, због чега се осећам као да се Алице смањила након покушаја напитка ДРИНК МЕ. Али хладно је. Тако хладно. У канцеларији више волим кантину од 16 унци, која се неколико пута дневно попуњава у хладњаку воде, у којој буквално нико не говори ни са ким другим. Ако би тај хладњак могао да прича, само би уздахнуо.

цоркцицле-цантеенс
Тед Кавано

Мање момке.

Али ова бочица за воду величине вртног гноме спада у вашу одређену плочу за плажу. Зато што вам хладна вода освежава и живи, али да ли знате која је еквивалентна боца вина од 60 унци? Ја радим! То су две бочице, са слободним простором. како занимљиво! Једно упозорење: НЕ стављајте ЛаЦроик, Топо Цхицо, или неупућене пенеће воде у овој ствари. Једном сам учинио, а притисак је изграђен унутар флаше и када сам покушао да је отворим у канцеларији, врх се развијао као плетеница шампањца и скоро је угасила мог колегу. Чак је и учинио застрашујуће ПОП !! што је узроковало кратак тренутак панике у којем сам можда и можда није покрио под мојим кабином. Лекција овде је да треба да останете хидрирани, а течности за собну температуру су велике.

БУИ ИТ: Цоркцицле Цантеен 60-оунце Боттле, 49,95 долара на Амазон

Још једна биствена плажа: пиће летовања:

То је Пинк као Бубблициоус и то је Пиће лета