Упознајте старијог уредника хране Цхриса Марока

Од ексклузивних кувара до бивших књижевника високих модних талената, особље Бон Аппетита дошло је из свих шетњи. Сваке недеље, другачији члан особља ће нам рећи шта они кување, једење и генерално сада. Данас је виши уредник хране Цхрис Мароццо. Желите још више отпремити наше особље? Пратите нас на Инстаграму.

Оно што радим Пријатно: Радим у Тест Китцхен развијајући рецепте, сањајући садржај хране, и схватити шта је следећа велика ствар у храни.

У претходном животу сам био: Ја сам био менаџер производње књига Вогуе, фантастичан начин да кажем да сам помогао да направим фото-снимке и резервишем косу, шминку и моделирање талента. Када сам тамо радио, често сам ходала до врата до Гурман Тест Китцхен и мислите, Како да то урадим?!

Основни кухињски алат: Оштри нож је најбољи алат који можете имати у кухињи.

пастрами-и-кромпир-исх-са-прженим јајима
Ницоле Франзен

Хасх: Чување штакора од почетка времена. Фото: Ницоле Франзен

Последња ствар коју сам кувао код куће: Имали смо пријатеље за викенд и потпуно сам заборавио на вријеме летње штедње, па када сам схватио да имам 15 минута, ушао сам у супермаркет и направио хашу од кромпира са сланином и палачинима. То је било близу.

Најбољи ресторан који сам недавно имао: Арроз а ла Планцха у Сеамус Муллен’с Тертулиа. Мислите да је невероватан рижото сјебан на дну, тако да формира кору, тако да се може увући у омлет облик. Врло ретко је да се заиста изненадим када једем и то је био један од њих Аха! моменте. Волио га је.

печене пилеће-бутине-са-лимуном и-ориганом
Бриан В Ферри

Пан-Роастед Пилећи бутади са лимуном и ориганом. Фото: Бриан В. Ферри

Омиљена искушена и истинита Пријатно рецепт: Пан-Роастед Пилећи бутади са лимуном и ориганом. Претпостављам да је прилично наглашено име једног од мојих рецепата, али мислим да је ово јело одличан пример лепе хране која је тако лако извршити. Моје омиљено јело долази од тога како волим (и треба) да кувам код куће: Брзо, али са великом исплатом.

Следеће одредиште путовања: Јапан. Једног дана.

Свиђа ми се моја јаја: Измешани али са лепим преклапањем на њих. Ниједан од оних који су ухваћени у чашу.

3 ствари које сам управо сада:

  1. Читам ову књигу управо позвана Норвегиан Воод то је све о различитим методама за сечење, слагање и сушење дрвета. Смеј се све што желиш, али као неко ко зими прави огромне пожаре, стварно је инспиративно мислити да би могло бити бољи начин него да се скачи дрво од мојих суседа у правцу, или да набавиш те тужне мале снопове од Стоп и Схоп. Постоји бољи начин.

  2. Комбуцха. Ко је знао? Тест Китцхен манагер Брад Леоне нас држи чувене домаће ствари.

  3. Мега линија Роиал Цопенхаген динерваре. Схватам да то звучи око 100 година, али нешто се дешава када се мало старије – престанеш куповати луде скупе фармерке и почети да попијеш по кућанствима. Нисам сама овде, тачно? Јел тако?

Припремите неке од Крисових рецепата:

Лосос са салатом од кромпира и јогуртом хрен
Паста е Фагиоли са Есцароле
Карфиол са семењем бундеве, смеђим путером и кречом
Основни Булгоги
Лингуине са зеленим оливним сосом и Зести Бреадцрумбс