Poskušali smo najčudnejše nove piva tam, in mislimo, da smo čudni

Iz gumijastih dimljenih kitov, ki ostanejo z nami – na čokoladne ostrige, eksperimentalna piva imajo trenutek. Morda je tržni trenutek. Toda kljub temu je bil tako pomemben trenutek, da smo se prijavili Alex Delany, naš zaupanja vreden strokovnjak za pivo in Josh Ocampo, naša željna, a izkušena, brez pivskega amaterja, da bi poskusila nekaj ven. Oboroženi le z odpiralcem steklenice in dvema kozarčkoma, so se srečevali z enim uro osmim čudnim pivom in kot zadnjo pijačo v dolgi noči se je naučilo, da je najboljši pristop, da posnamete in postavite vprašanja kasneje.

Hvalur 2, ki ga pripravlja pivovarna Stedji na Islandiji, izdelana z modricami,

Josh: Pravzaprav sem vas dejansko zadržal v temi o tem pivu, vendar se počutim kot splošna življenjska lekcija, če obstajajo tudi možnosti, da bi se moda v ali okoli ušesca ujela, je treba obema pogodbenicama zadostno obvestiti.
Alex: Veliko cenjeno. Torej smo dobesedno šli k mizi na steno s tem prvim. Kakšen je bil tvoj neposreden vtis, izven batnice??
Josh: Moj prvi vtis je bil: Ta okus je dober. Zelo dobro. Ni bilo skoraj tako slano, kot bi si mislil, da bi bili oceansko potopljeni testisi. Bilo je skoraj kot kava. Starbucks resnično manjka priložnost za samozavest.

Alex: Kepec testa frappuccino? Bilo je zelo zadovoljeno, da pivo, pridelano z obema testoma kitov in ovčjega gnoja, ni bilo tako okusno. To je bil zelo trden stil jabolk. Nice sladu, ki se nagiba k okusu karamelne kave, ki ste jo imeli. Okusil je sumljivo blizu Yuenglinga, ki je zaradi Phillyja v bistvu voda zame. Bilo je nekoliko prijetno. Ni veliko testisa, kar je na splošno, kako mi je všeč pivo.

Josh: Tam se ti in jaz razlikujemo!

Presoja: Malo sladka in subtilna karamela. Svetloba na modih, velika pri pitju. Ne za slabe srce, če pa si lahko zaslužiš mimo koncepta, si pridobite izkušnjo.


Squid Ink Beer, ki ga pripravlja Pacific pivovarni laboratorij v San Franciscu, CA

Alex: Zato smo začeli z nekaj kita kroglice pivo, se je zdelo logično premakniti na drug stranski izdelek oceana.

Josh: IPA Squid Ink je bil slan z malo grenkega okusa. Okusila je, kot ko ste na plaži in nenamerno odprete usta in val se zruši v vas.

Alex: Bil sem ljubitelj tega. Imela je grenak, a saden hmeljni okus, in slani konec je bil lep način, kako ga je pretresel, skupaj z očarljivim temnim odtenkom.

Presoja: Odlično za podpornike IPA-jev, vodnih dogodivščin ali lignjev na splošno. Neodvisna stena klasične IPA zahodne obale. Oglašujte svoje prijatelje, tako da pijete enega, medtem ko razrežite nekaj resnih gnar na vaši boogie board.


Mangalitsa prašiča Porter, ki jo pijejo prava Brain Pivovarna v Traverse City, MI

Alex: Na tej točki v degustaciji smo pred nami postavili krožnik čokolade, kar je bilo primerno, ker smo pili mesno pivo. “Mesno pivo” je čudno reči. Kakorkoli že, opombe, ki jih imam za to, vključujejo “Tennessee brunch”.

Josh: Svinjski Porter je vonjal in okusil kot slanina, kar ni bilo presenetljivo. Pripravljajo ga z dimljenimi deli prašičev. Tudi jaz sem napisal “brunch”. Ali to pomeni, da smo osnovni?

Alex: Ja, prašičji deli okusijo kot prašičji deli, in tam je veliko dima, kot cigara, zavita v slanini.

Josh: Kar dobro sliši v konceptu. Toda morda ne v praksi.

Presoja: Okusi točno kot dimljena svinjina, kot je oglaševano. Ne reci, da te nisva opozoril.


Arašidovo maslo Raincloud, ki ga pripravlja Foolproof Pivovarna v Pawtucketu, RI

Alex: To je dišalo ravno tako, kot smo odprli kozarec maslo iz arašidov.
Josh: To je bilo malenkost všeč biti na vreči s sladoledom za nohte.

Alex: Absolutno. Prvi vonj in požirek, sem bil v redu. Res mi je všeč arašidovo maslo. To bo super. Po četrtem gurmanju sem bil v redu … ne maram, ko nekdo pokaša celo grlo po grlu in se zadušim do smrti.

Presoja: PB OVERDOSE. Dobro za junaka iz arašidovega masla. Slab za osebo, ki potrebuje samo eno sladkarije za sejo … ali se zgodi, da je sladkorna bolezen.

Beard Beer, ki ga pripravljajo Rogue Ales & Spirits v Newportu, OR

Alex: Dobro je bilo Beardovo pivo, kajne? Za začetek v pivu ni bilo las, kar je bilo lepo. “Brada” dejansko pride v igro, ker so bili kvasovkani kvasovi pobrani iz pivske brade.

Josh: Prav! Upal sem nekaj pramenov, vendar berači ne morejo izbrati! Bilo je na sladkem koncu, me je nekako spomnilo na jabolčni sok. Toda res sem užival v tem, kar je bodisi komentar o mojih standardih za pivo ali željo, da bi lahko rastejo obrazne dlake.

Alex: Ta je vsekakor najbolj okusil ravno pivo. Tam je bila rahla sladkost in malo sadja. Vidim, zakaj ste ga iskopali. Za zapisnik sem si zasukal popoln kozarec tega.

Presoja: Enostavno je najti in je enostavno piti. Pijte jo z brado. Pijte jo brez brade. Pijte jo med britjem. Tvoj klic. Verjetno vam bo všeč.


Dino S’mores, ki ga pripravlja Off Color Brewing v Chicagu, IL

Alex: Dino S’mores je okusil kot marshmallows. Tako kot ko jedeš polovico vreče marshmallow. Potem se zavedaš, da si pojedel polovico vreče marshmallow. In sovražiš se. Toda še vedno imate radi marshmallows.

Josh: Mislil sem, da je okusen kot parfum. Bilo je super sladko in me je spominjalo na Jägermeister, kar mi ne moti. Vse, kar rabim, je nekaj Red Bull, in sem na zabavi v mojih sanjah!

Alex: Ne priporočam mešanja tega z Red Bullom, ampak hej, ne dovolite, da bi vas preprečil življenja svojega življenja.

Presoja: Sladka. Čudno. Debel. Nekaj, kot je sirup, ki bi privedel do vadbe močvirnega drevesa (če bi bilo to mogoče). Idealen za visoko-ABV navdušenec.


Ni ničesar, s čimer se zabavate s Pivovarno Dock Street v Filadelfiji, PA

Josh: Tako je v šestih mesecih starih v sodih za rdeče vino, medtem ko so pesmi Wu Tang Clan v ponavljajočih se sodih. To je bilo moje najljubše za celotno kup, drugo lažje pivo, malo več kot sok. Prišel sem do zaključka, da mi je všeč pivo, ki je v bistvu sok.
Alex: TIGER STYLE. WU TANG CLAN AINT NUTIN NA F * CK WITH. Če mi je dovolil urednik, sem tukaj uporabil sto plamenskih emoj. [* Dali vam bomo tri: * �� �� ��] Bila je ravna vročina. Wu Tang utripi so očitno dobri za produktivnost kvasa in ali je to res ali ne, popolnoma se strinjam s tem, da je to najljubši. Ta je bil super. Rahlo pikado. Super mehko telo. Funky kvasni okus iz procesa staranja. Na tej točki smo izvedeli, da niste v hmeljni ali temni pivki. Všeč vam je sok.

Presoja: Protect Ya Vrat; zaščitite to pivo. Pipkajte to pivino, medtem ko se vrtite. Vpišite Wu-Tang: 36 komor. Boste dosegli razsvetljenje.


Shuckolate, ki ga pripravlja podjetje Foolproof Paving Company v Pawtucketu, RI

Alex: Zdi se, da je tema tukaj, da pivovarji kot morski sadeži. Čokoladna ostriga močna. Rad imam čokolado. Všeč mi je ostrige, in mi všeč stouts. To se mi je zdelo zmagovalcem v moji knjigi. In bilo je. Čokolada je bila lepo razrezana s slano slanico ostrig. Jaz bi raje samo jedel ostrig z nekaj limone, vendar je bilo to vseeno dobro.

Josh: To je bilo malo težko zame. Mislim, to mora biti afrodiziak, kaj ni všeč? Toda čokolada je bila malo presenetljiva. Prepričan sem, da mi je všeč nekaj krogov, vendar to ni samo pijača, s katero začnete. To je moja stranska pijača, ne moja glavna pijača.

Presoja: Se spomniš, ko nisi želel soli na čokoladnem piškotku, zdaj pa ne moreš jesti brez njega? Ja, isto stvar tukaj. Čokolada s tisto, ki vedno izpolnjuje potenje soli.


Sriracha Hot Stout, ki jo pripravijo Rogue Ales & Spirits v Newportu, OR

Josh: Pravzaprav sem edina oseba, ki vem, koga ne maram sriracha. Ampak to mi ni motilo! Malo začinjen, pepel. Nič, kar bi moral biti tudi puško.

Alex: Nisem bil ljubitelj tega. Všeč mi je piva, ki so pripravljena z malo začimb, vendar vročina tukaj ni delovala zame. Okus je bil boljši od vonja. Nekako dišeč, kot da se zbudiš z mačkajo, spoznavaj, da si pozabil oditi vse kitajske hrane, ki si jo naročil pred nočjo. Ne moje idealno jutro. Čeprav je steklenica neverjetna.

Presoja: To je odlično, privlačno darilo, ki ga daste nekemu drugemu in manj, če ste prejemnik.


Končne misli

Alex: Prav, kot pivski navdušenec, ne bom ostala daleč od gimličnih piv. Vedno je pomembno, da vaše stranke navdušijo. Vidim pritožbo za pivovarno, toda, ko pride do nje, hočem odlično pivo. Ne želim spektakla, razen če se zgodi, da se starajo v vrečah za vino in se nekaterim Wu-Tang trpijo. Lahko dobiva Gang Starr pivo naslednji?

Josh: Kot ne-pivski navdušenec se bom zadrževal stran od alkohola na splošno. Jaz sem hungover, ko pišem tole. Bo nekdo zgrabil skodelico rezancev in Gatorade?

Sorodni: Craft Pivov trend, ki ga iščete v letu 2016