Hur mycket jordnötssmör är för mycket jordnötssmör?

Vi gick ihop med nutritionisten McKel Hill, MS, RD, LDN från Nutrition Stripped för att ge oss en vänlig feedback om hur vi gör i snackavdelningen. Är de bra för oss? Kan de bli bättre? Vi vet inte alltid, men McKel gör det. Dessa är våra mellanmål, angripna.

Vi har en jordnötssmör problem här omkring. Vi älskar det. Vi kan inte motstå det. Vi skyller på det för våra snygga fjäderbyxor. Vi har en favorit på huset, men vi argumenterar fortfarande för krispiga (uppenbarligen) över krämiga. Vi gillar det på grahamkakor, vi gillar det på Wasa och äpplen. Associerad matredaktör Claire Saffitz är partiell till en banan, halvskalad i längdriktningen för att exponera frukten, skära i mynt och ätas ansvarsfullt med bara ett par uppmätta matskedar. Mig? Jag ska attackera den burken med en sked. Till och med chefredaktör Adam Rapoport kom i måndags för en ristad PB och hallon J (något tårta, han insisterar!).

Kom snacktid, seniorredaktör Meryl Rothstein har sina egna problem med nutsmör. När magen får röra sig gillar hon:

• Wasa med jordnötssmör eller mandelsmör
• Äpplen med jordnötssmör eller mandelsmör
• Dates doppade i jordnötssmör eller mandelsmör

Alla här låter som mäktiga läckra mellanmål om du frågar vår nötsmörsberoende besättning, men låt oss se vad McKel tycker:

“Enkelt, rakt mot punkten, jordnötssmör är en bra plockning för ett mellanmål. Det är klassiskt, men mandelsmör måste vara min favorit av de två som är rent baserade på smaken. Det erbjuder lite mer näringsämnen än jordnötter. Om jag gillar jordnötssmör rekommenderar jag alltid att få de organiska sorterna. Datum och äpplen skulle vara min plocka över Wasa-krackarna, men alla är bra källor till kolhydrater, och i kombination med protein och hälsosamma fettrika mutterbottnar är det en vinnande kombinationsruta. Prova att sprinkla kanel på Apple PB / AB combo för ökad stabilisering av blodsockret. “

Vi vinner! Men det stämmer fortfarande frågan: Hur mycket jordnötssmör (eller annat nötter) smör är för mycket? McKel, är vi ute av kontroll?

“[Saker] att se upp för: snacks för höga i kalorier där de i grund och botten kunde vara en måltid – så ett referensintervall för detta kan vara 300 kalorier eller mer (men jag är inte överens med kalorier alls). Snacks och mat i allmänhet bör alltid vara så nära naturen som möjligt]. Snackar bör också fyllas tillräckligt för att hålla dig knuten tills din måltid, de borde inte väga dig ner (talar när det gäller din energi), eller få dig att känna att du behöver en tupplur eftersom de är så svåra på matsmältningen. “

Så, som vid vilken måltid som helst, överdriv inte det bara. Du vet vad som är för mycket, Meryl. Och gå med obearbetade (en bra tumregel) äpple eller datum. Ovan, jag känner mig hungrig. Var är den burken?

Upp nästa vecka: Edamame. Smart mellanmål eller inte så mycket?

Hej, vilka är dina favorittips? Lämna dem i kommentarerna nedan och vi ska se till att de blir attackerade också.