3 Но-Цоок тестенине сосови да бисте требали имати свој рукав на све вријеме

Прескочите пећ и уништите једну од ових три тужиоце гомиле. Они нису једноставни, брзи и бескрајно прилагодљиви: они ће постати ваши нови омиљени начини за лингвине, ореццхиетте, феттуццине и још много тога..


Лингуине са зеленим оливним сосом и Зести Бреадцрумбс

Овај сос, слика изнад, био је тренутак погодан са БА особље и читаоце. Признатићемо на ситну рупу: домаће крушне мрвице морају се брзо сутирати у маслиновом уљу. Али без обзира – можете направити серију испред времена и користити их целу недељу. Што се тиче овог сиса тако зависног, увјерени смо да је то сидро. Ако кувате за избирљиве једуце, ​​немојте ни помињати рибу. Сва ваша породица ће окусити слатка, слана, умами-запакована величина.


шпагети-са-не-кувари-парадајз-сос-и-лешник1

За најбоље резултате направите овај сосак на висини сезоне парадајза. Фото: Педен + Мунк

Шпагете са Но-Цоок парадајз сосом и лешницима

Љепота у овом сосу је у његовој дебелој и срчаној текстури. То је захваљујуци сировој грилованом тиквици, који такодје даје сладак слатки укус (а да не помињемо, оставља додатну посудбу веггија унутра!). Немате лешнике у руци? Бадеми ће радити сасвим добро.


цоллард-греенс-анд-кале-песто
Тед Кавано

Ко каже да је босиљак власник песто игре? Фото: Тед Кавано

Цоллард Греенс и Кале Песто

Никада нисмо упознали песто који нам се није допао, а ово није изузетак. Блажи и робуснији од традиционалног босилског песта, а такође је одлична опција за пад, када свеже биљке нису толико богате. Обавезно уклоните стабла из колача и кале; превише су влакнасте да се спајају у сос. Још један разлог што волимо овај рецепт? Може се направити унапред и задржати у фрижидеру, што је одлично за те вечери вечерње вјетрови се одвијају у распону од 8 или више.

Имаш мало више времена на рукама? Покушајте да направите сопствене тестенине од огреботине.

Направите тестенину од огреботине са два састојка