Šrajracha visoke pete iz peščene obutve

Pete in vroča omaka: tekma v nebesih? (Krediti: vsi, peščena obutev)

Ljudje so navajali Sriracha na vse (kriva sva). Ampak nikoli nismo videli Šrajrače na … oblačilih? Potem smo se z vročimi pete naleteli na Hourglass Footwear in malo zaljubili. Šestmesečno podjetje, ki ga vodijo soustanovitelji
Kira Bundlie in
Lisa Strom prodaja izjemne ročno poslikane čevlje – tukaj ni strojev! – in obutev obravnava kot drugo sredstvo za svojo umetnost. Poklicali smo Hourclass in klepetali s soustanovitelji in
Debbie Faas, glavni umetnik za rdeče vroče pete.–Danielle Walsh

Zaradi česar ste želeli oblikovati pete s takšno noro zasnovano hrano?
Kira Bundlie: Debbie v resnici ne nosi visoke pete, zato se približuje oblikovanju visokih pete z več možganov umetnika, namesto da poskuša oblikovati precej čevljev. Potem je prišla iz tega razmišljati, Kako lahko naredim nekaj super in ga uporabim za platno?
Debbie Faas: Vstavil sem Sriracha na vse. Vsi delamo. Vključno z našimi čevlji.

Ali je dizajn resnična za steklenico?
DF: malo sem se skliceval na steklenico, vendar sem večinoma naslikal načrt iz spomina. Kaj sem bil res zanima se ognjena rdeča steklenica poleg zelenega pokrova.

Kakršna koli povezava med visokimi petami in začinjeno omako?
KB: Popolnoma je smiselno postaviti vročo omako na petah. Začinjeno, seksi, vroče so vse besede, ki se lahko uporabljajo za omako in čevlje. In mi je všeč, kar smo poimenovali čevelj – to je majhen jezik v obrazu.

“To je za večerjo” pete – zasnovane tako, da izgledajo kot kosi mesa na kravi.

V vaši idealni opremi, kako bi nosili čevlje?
Lisa Strom: Zdaj sem v obleki, črnih nogavicah in parih pete, ki so čudovita rdeča, in z obleko bi nosila Debbie’s čevlje.
KB: Verjetno jih bom nosila s tanjšimi kavbojkami, ker sem v zadnjem času ljubil način, kako pete izgledajo z dolgimi, tesnimi hlačami.

Ali imate kakšne druge pete povezane s hrano??
DF: Ja, imenovani so “To je za večerjo.” Čevelj je naslikan s tisto, kar izgleda kot kosi mesa na kravi. To je kot pet različnih barv roza s kurzivnim pisanjem.
KB: Mi smo samo naročili Xcel Energy Center v Minneapolisu, da je kot darilo za Lady Gago slikal po meri čevlje. Debbiejev koncept za te čevlje je, da jih barva, da izgledajo kot honeycombs. Osredotočena je na idejo Lady Gaga ob rojstvu oboževalcev, zaradi česar je razmišljala o Lady Gagu kot Queen Bee.
LS: Izdelujemo čevlje po naročilu. Skoraj kot restavracija. Ljudje samo naročijo, kar želijo njihova srca.
DF: Ja, kot če mi je všeč Spam, lahko naredim čevelj za Spam.

Mogoče bodo to naslednji dodatek naši garderobi. Mogoče.

POVEZANE
25 načinov uporabe Sriracha
V arhivu smo