Aceste pizze minunate sunt cel mai bun mod de a utiliza pânã la sfârºitul pieþei dvs. de fermieri

Pizza se dezvoltă pe căldură – o grămadă de căldură aprinsă, pentru ca această crustă să izoleze într-o formă blândă, în formă de blister, să topească brânză și să efectueze sarcinile alchimice prea multe pentru a număra necesare pentru a transforma un disc de aluat în cea mai bună mâncare există. Motiv pentru care gratarul este cel mai bun prieten al pizza: Generează mult mai multă căldură decât majoritatea cuptoarelor de uz casnic, apropiindu-vă de condițiile fierbinți create de un cuptor adecvat al pizzeriei. Ne place să mergem cu un pas mai departe, plasând o piatră de pizza ceramică pe gratar, lăsându-o să se răcească și folosindu-l ca platformă pentru plăcile noastre de fumat. Ea alunecă și elimină toată căldura obscene, cum ar fi podeaua unui cuptor pro-pizza, ceea ce înseamnă că puteți să vă aruncați aluatul, să îl acoperiți, să închideți capacul și să lăsați combinația de căldură directă și ambientală să-și lucreze magia, nu flipping necesar. Nu ne înșelați, nu vom spune niciodată nu la pizza marcată la grătar, gătită chiar pe grătare (citiți cu atenție metoda noastră de vârstă pre-piatră). Cu toate acestea, faceti-le, puntea este stivuita pentru succes: Soarele straluceste, aveti o recompensa de produse de vara la indemana si exista o bere rece in gheata. Vara fericita.


verde-zeita-gratar-pizza-capră-brânză-Scallion-pesto
Peden + Munk

Pesto + brânză proaspătă de capră + carne și șobolan elvețian + pătrunjel + pătrunjel + busuioc + arpagic

Metoda

Pizza mare la grătar este o artă, nu o știință. Metoda noastră este foarte simplă, dar, știți, echipamentul tuturor este diferit, ceea ce înseamnă că ar putea dura puțin încercări și erori înainte de a începe să cranking out plăcinte perfectă pentru o mulțime.

Pe un grătar cu gaz

Ne place să folosim un grătar cu gaz pentru asta (știu, nu-i așa? Nu spunem niciodată!) Căldura uniformă elimină o variabilă imensă. Așezați o piatră de pizza pe grătare și puneți arzătorii sub nivelul mediu. Permiteți grătarului să se încălzească, acoperit, cu piatra din interior. Atunci când grătarul este foarte fierbinte – un termometru ar trebui să se înregistreze în jurul valorii de 500 °, aproximativ 10 minute – scoateți capacul, așezați un 8-oz. mingea de aluat se întinde pe un oval de 12 “-14” pe piatră, se adaugă topping-urile și se spală crusta cu puțin ulei de măsline. Înlocuiți capacul cu orificiile deschise și gătiți până când partea inferioară a crustei este rumenită și brânza este bubbling, 7-9 minute. Folosind câteva spatule metalice mari, transferați pizza la o tavă sau la o masă. Lăsați-l să se răcească câteva minute, felie și urmăriți-i pe toată lumea să se sperie.

Pe un grătar de cărbune

Setarea este puțin diferită, dar metoda este aceeași. Odată ce obțineți fierberea cărbunelui într-un coș de fum, răspândiți caratele într-un inel în jurul perimetrului grătarului și fixați grătarul deasupra. Când cărbunele strălucesc, dar nu mai ard, puneți piatra pe grătar, acoperiți și preîncălziți – 20 de minute ar trebui să vă aducă la aproximativ 500 °. Apoi continuați așa cum este descris în stânga. Un horn ar trebui să fie suficient pentru două sau trei plăci.

Nu Pizza Stone? Nici o problema

Nu aveți nevoie de o piatră de pizza la grătar în această vară. Doar urmați-ne conducerea.

pizza-grill-illo-1
Ilustrație de Claire McCracken
  1. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă medie (pentru un grătar de cărbune, cărbune de băț dintr-o parte a grătarului, pentru un grătar de gaz, lăsați unul sau doi arzatori opriți).
pizza-grill-illo-2
Ilustrație de Claire McCracken
  1. Plasați o bucată de 8 oz. mingea de aluat de pizza care a fost întinsă la un oval de 12 “-14” peste căldură directă suficient de lungă pentru a crea urme de grilă și a rigida aluatul (deci se eliberează curat), aproximativ 45 de secunde.
pizza-grill-illo-3
Ilustrație de Claire McCracken
  1. Răsturnați aluatul peste căldură și gătiți 45 de secunde. Glisați la o parte mai rece a grătarului și de sus. Acoperiți grătarul și gătiți, rotiți pizza o singură dată, până când crusta este rumenită și brânza este topită, 7-9 minute.

Ingredientele

no-framantati-pizza-aluat
Tara Donne

Dacă sunteți pregătit să vă creați aluatul propriu, încercați această versiune fără frământare. Foto: Tara Donne

Aluatul

Sincer, începem de obicei cu aluat premade din supermarket sau din pizzeria din cartier – vara. O bucată de 8 oz. mingea va face o rundă de 12 “-14”, care este cea mai mare parte a pietrelor care se pot descurca. Lăsați-o să se așeze la temperatura camerei până când este flexibilă – o jumătate de oră până la o oră – înainte de a se întinde pe o suprafață bine lucioasă.

ombre-heirloom-roșii-gratar-pizza
Peden + Munk

Sau săriți cu sosul și mergeți cu roșii de heirloom + mozz + busuioc + ulei de măsline

Sosul

Pentru plăcinte de vară folosim un mort-simplu passata– ce anume italienii numesc tomate întregi conservate care au fost zdrobite manual sau cu o moară de alimente, subțiate cu puțină sucuri și condimentate cu sare. Aplicați sosul în mod sportiv; Ar trebui să pară că nu este suficient, altfel placinta dvs. va merge înfundată. Unul de 28 de oz. poate este suficient pentru patru plăcinte.

Brânza

Ne place să ne ducem, combinând ceva ușor și topit – gândiți-vă la mozzarella sfâșiată, Fontina sau ricotta – cu o brânză tare cum ar fi parmezan sau provolon în vârstă. Ceea ce este valabil pentru toate topping-urile este în special adevărat aici: Restraintul este cheia. “Extra brânză” poate sună rece, dar este o modalitate bună de a transforma mijlocul plăcintei în supă de fondue.

hot-italian-mezeluri-gratar-pizza
Peden + Munk

Cârnați italieni fierți, întâlniți mozz, ceapă mărunțită, fulgi de ardei roșii zdrobiți, ulei de chili, oregano și ardei fresno

Toppingurile

Dacă nu l-am mânca din mână, nu o vom pune pe o pizza. Asta înseamnă că carnea ca mezelurile fierbinți italiene ar trebui să fie rumenită, verdele dur trebuie să fie înghițit, iar legumele crocante cum ar fi feniculul ar trebui să fie tăiate subțire înainte de a fi folosite ca toppinguri. Și rețineți: reținere! Mai puțin este mai mult.

Finisorul

O atingere finală separă o plăcintă de găluște de un restaurant demn. Căldura grătarului poate scoate vântul din vasele cele mai proaspete, astfel încât să adăugăm ceva strălucitor – o mișcare de ierburi proaspete, chile sau o mâncare de miere sau ulei de măsline de iarbă – la pizza odată ce vine de pe grătar . Oh, și sare fulgi, obvs.

italiană-mic dejun-pizza-ouă-pancetta
Peden + Munk

Ricotta + soszled pancetta + ouă + piper negru crăpat + Parm + ulei de măsline + sare fulgi

Mențiune de onoare: Ouă!

În mod oficial introducem ouă în canonul Great Pizza Toppings. Pentru a adăuga o grămadă de dramă și bogăție plăcilor la grătar, spargeți-le direct pe aluatul drept atunci când atinge grătarul, apoi acoperiți-l. În momentul în care crusta este bubbling și maro, albii vor fi stabilite și gălbenușele încă fugit.


suc de fructe-floare-gratar-pizza
Peden + Munk

Flori de squash + mozz + fontina + arpagic + flori de paie + Parm

Și pentru că nu poți avea prea multe topping-uri

Tot ce este nevoie este o oprire pentru piața locală a fermierilor pentru a ajunge la nirvana de pizza. Inspirați-vă de lista noastră, apoi freestați-vă propriile plăcinte:

Produsul brut
Ceapă roșie tăiată
Ceapa de primăvară mică, toate culorile
Răzuit de fenicul
Felii proaspete (fresno, serrano, etc.)
scallions
Cuișoare de usturoi (pentru frecare pe crustă!)
Voinicică
Toate ierburile (busuioc, oregano, cimbru, rozmarin și așa mai departe)
Cartofi noi
piersici
Nectarine

Legume proaspete
Un usturoi tăiat în ulei de măsline
Vinete la gratar
Charly sau wilted kale sau purcei elvețieni
Scallions la grătar
Ceapa caramelizată

Roșie
Conserve de tomate Marzano passata
Seminte de roșii cireșe
Roșii de heirloom felii, în orice dimensiune și culoare

brânzeturi
Mizzarella proaspătă, sfâșiată
Mozzarella proaspătă de bivol, sfâșiată
ricotta
Caciocavallo sau alt stil mai dur (cum ar fi provolonul)
Fontina
Răzuit sau ras Parm
Pecorino ras sau ras
Brânză de capră proaspătă

Carne
Cârnați italieni dulci și fierbinți (cârnați marunți marunțiți într-o tigaie înainte de topping)
Prăjit prosciutto și / sau speck
Salată tare salată
Pancetta și / sau bacon de sfeclă (tăiate în bucăți și făcute înainte)

Alte lucruri minunate
Ouă (spargeți partea însorită în sus și capacul grillului pentru ao ajuta)
Ulei de măsline, pentru finisare
Sare slab
Peste de bazil
Ulei de plante
Chilele calabriene
Ciuperci zdrobite pe platou
Crapsul piper negru
măsline
anșoa
Murele aburit
Miere

Aceste 20 pizza de casă sunt definiția perfecțiunii

Nici un grătar? Încă poți să rezolvi pizza ta:

Pizza de 15 minute

Obțineți 3 numere de Bon Appétit pentru 5 USD!