Јогурт Тоаст: То је ствар, и требали бисте га ухватити

Сарадник веб уредника Роцхелле Билов заиста воли доручак. Наравно, она је јутарња особа по природи, али оно што стварно копа по доручку јесте то што је прилика да започне дан на десној стопалици. То је шанса да поједете нешто здраво, брзо и домаће. Овде, она дели своје омиљене хацкс за једноставан доручак за недељом.

Волим јогурт. Волим тост! Али, ако постоји једна ствар коју не волим, мора се бирати између њих (знам, живот може бити страшно груб с времена на време). Упишите: тост јогурта.

Ова идеја поткријепљена је од једне седмице једења само јогурт или само тост за доручак, а онда се осећам тако гладним од стране нашег састанка особља у 10:30 сати. Био сам ушао у столицу и озбиљно размишљао да прогутам читаву гуму за жвакање само да бих утишао свој гневни стомак. Једног јутра пре неколико недеља, стигао сам до свежег путера који држим у фрижидеру само да се запамтим са ужасом да сам све то искористио на сосу паста пре ноћи. Дратс.

Ипак, моја кафа је пила. Мој пшенични хлеб са сјемена је био наздрављен и потребан је топпер. Мало скептичан у погледу тога да ли ће то радити или не, отворио сам теглу дебелог, обичног Нооса јогурта и склонио га. Додао сам мало млевене морске соли за добру мјеру, као и малу дојиљку екстра дјевичанског маслиновог уља. Не само да је добар производ био укусан, осјетио се чврстим, а да није био тежак. 10:30 дошао и отишао, а стомак ми је остао тих. Била сам пуна! Био сам задовољан до ручка, али нисам се сматрала тежином.

То је комбинација сложених угљених хидрата (од хлеба од целог зрна), протеина и масти (од јогурта, увек користим пуну масу) која је радила хранљива чуда. Али то је празно платно јогурт тоаст под условом да ме заиста узбуђивало. Од тада сам то учинио скоро свако јутро и допуњавајући га и сланим и слатким додацима. Било шта иде када се ради о овако већ препознатљивом оброку, али важно је запамтити да користите квалитетан хлеб и сјајан јогурт без вјештачких заслађивача.

Направите сопствени тост за јогурт

Ево неколико комбинација да бисте започели. Оставите своје идеје у коментарима испод!

Ржав тоаст + јогурт + саутеед комарац + ЕВОО

Пиринач са тостом + јогурт + кремасти бадем медитеран + мед

Тесто пшенице + јогурт + нарезане јагоде + црни бибер

Сеед тоаст + јогурт + саутеед зеленило + сусамово уље + чилија пахуљице