Припремите своје брашно као што пијете месо (уље, маслац, аромати)

За Рицх Торриси и Марио Царбоне, крупне мрвице нису само шпајзна остава, они су религија: хрустљава, огромна прашина од карбида, чинећи неодољиву храпавост у свему у свему у кругу прскања. У свом растућем царству ресторана, користе не мање од четири изразито различите врсте мрвица, од којих је сваки прилагођен посебним јелима и апликацијама.

То је фокусирано поштовање које већина кувара резервише, рецимо, кавијар. Њихове црне мрвице потписане су као завршни додир са тостичним, хербовим укусом на круну све од пиринчане пилетине до дуго куваног поврћа. “Ми их третирамо као што би вам био комад меса, кувајући их у уљу, путеру и аромама”, каже Царбон. “Савршени су за довођење још једног слоја текстуре и укуса у јело које је већ у потпуности кувано”.

Када је у питању прављење најбољих дробњака, детаљи су важни. Пратите ове кораке до хрустљавог, тостичног доброте:

бреадцрумб
Алек Лау
  1. Затим посудите сушене крушке круха у 2 велика, чврста зиптоп врећа завити у кухињски пешкир. Ударите са ваљком да бисте добили чак (исх), красне мрвице.
бреадцрумб1
Алек Лау
  1. Топлотно маслиново уље и маслац у средњем теглу изнад средњег. Једном када се масло пени, баци се у биљке и бели лук. Нека масти пукне са укусима.
бреадцрумб2
Алек Лау
  1. Додајте мрвице на тањир и кувајте до златне боје. Пребаци на папирне пешкире за одвод; извадите биљке и бели лук. Сезона мрље сољем.

Про врх: Користите дробтине у салатама (крутама у сваком загријавању!), Потресите тестенине, прашину изнад нежног месинга или их једноставно изједначите (наравно).

Узмите рецепт: биљни и црни лук