Grillad sallad är det enklaste du kan göra på din grill

Du är en sommarhelgmästare. Du har grillat varje kött i boken, och du har perfekterat din tjocka, saftiga grillgrillteknik. Men har du grillad sallad? Ja, du hörde oss rätt: sallad. Få lite char på det och det är i grunden en salladsbiff. Om du inte har gjort det här och fyllt det med en örtaktig grön gudinna dressing, har du missat.

Så grillar du en sallad

Höger huvudet

För bästa resultat behöver du inte bara några gröna blad. Välj ett salladshuvud som romaine: tätt och fast, och det kommer att hålla sig ihop på grillen. Skär den i halv längd och håll kärnan intakt på båda halvorna. Driva varje med olivolja och strö med salt och peppar.

Char It Up

Med din grill vid medelhett värme, placera varje bit nedsidan och undvik direkt flammor. Ja, du vill ha en fin char nej, du vill inte skicka dina saftiga löv upp i rök. Håll ögonen på dem och ta av värmen när grillsidan är krispig men insidan är fortfarande öm och knasig.

Klä på sig

Inte bara är grillaralat super lätt, men det är också den beroendeframkallande, krämiga gröna gudinnan dressing vi har toppat det med. I en mixer, kombinera gräddfil, mayo, färska örter som tarragon och persilja, vitlök, ansjovis och citronsaft. Drizzla den över saladsfärgade sidan och toppa med extra hackade örter. Åh, och prospekt: ​​Gör alltid mer än du tror att du behöver. Lita på oss, du vill ha det.

Få receptet: Green Goddess Dressing

Bon Appétit s Grilling Headquarters, just detta sätt